Pregled svih obavijesti

Objava rang liste za upis prve godine diplomskih studija 01.10.2018.

01.10.2018. | Tomislav ZAKOM Matić PromovirajIspis

Rang lista za upis studenata u prvu godinu diplomskih studija nalazi se u privitku obavijesti.

Temelj za izradu rang liste, uz natječajnu dokumentaciju i natječajem definirane kvote za pojedini studij/smjer, je Odluka o upisnim kvotama za upis na izborne blokove diplomskih sveučilišnih studija kojima je definirana raspodjela između izbornih blokova. Odluka o upisnim kvotama za upis na izborne blokove diplomskih sveučilišnih studija je postavljena u prilog obavijesti.

U skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka, rang lista ne sadržava imena i prezimena studenata, kao niti prosjeke ocjena. Svi studenti koji žele, mogu dobiti uvid u rang listu s izostavljenim podacima u Studentskoj službi radnim danom od 11 do 14 sati.

Dva pristupnika nisu navedeni na rang listi, jer za odabrane izborne blokove nisu stekli pravo upisa, s obzirom na broj prijavljenih studenata na odabrane izborne blokove. Tijekom sutrašnjeg dana, pristupnici koji se ne nalaze na listi mogu dostaviti revidirane prioritete, te će biti upisani na izborne blokove/studije na kojima je preostalo mjesta.

Nastava za studente prve godine diplomskih studija će početi 2. listopada 2018. te je moraju pohađati svi studenti koji plasmanom na rang-listi ostvare pravo upisa. 

Upis će se obaviti u četvrtak 4. 10. 2018. po sljedećem rasporedu:

  • diplomski sveučilišni studij Elektrotehnika u 14:45 u prostoriji 2-23

  • diplomski sveučilišni studij Računarstvo u 11:15 u prostoriji K2-1 (Kampus)

  • diplomski sveučilišni studij Automobilsko računarstvo i komunikacije u 11:15 u prostoriji K2-1 (Kampus)

Pozivamo studente da na upis ponesu uplatnice od 330,00 kn (ako nisu uplatili trošak upisa prilikom predaje prijave) i uvezan završni rad i indeks s preddiplomskog studija (ukoliko nisu već predali).

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti