Pregled svih obavijesti

IEEE SB Osijek: Pisanje Završnog/Diplomskog rada

14.03.2018. | Ana Šokčević PromovirajIspis

Dragi studenti završnih godina studija,

došlo je i to vrijeme kada je potrebno potrošiti dobar dio vremena na rad koji će prikazati Vaše znanje, vještine, volju i sve naučeno na našem FERIT-u. Pisanje Završnog/Diplomskog rada neki studenti jednostavno obožavaju i totalno se prepuste i zatvore u svoja 4 zida te rade na nečemu gdje će pokazati već spomenuto.

Naravno, kako nas ima različitih, tako ima i studenata koji jednostavno ne znaju kako kreniti, te što je potrebno znati i čemu posvetiti pozornost prilikom pisanja rada jer nitko ne voli situacije bezbroj prepravljanja rada, a najmanje mentor kojeg ste odabrali.

Stoga, IEEE SB Osijek za Vas organizira predavanje na temu: "Pisanje Završnog/Diplomskog rada" gdje će biti pojašnjene sve nejasnoće i upute za pisanje Vašeg rada. Iako mislite da Vam to nije potrebno, sigurno neće biti uzalud potrošenih sat vremena jer ono što ćete čuti na ovom predavanju će Vam biti potrebno kroz cijeli vaš budući život kao inžinjeri. 

Predavanje će voditi predsjednik Odbora za Završne i Diplomske radove doc. dr. sc. Zdravko Krpić, te vjerujemo da je profesor odlična osoba koja Vas može uputiti i usmjeriti kako bi Vaš rad izgledao kao rad jednog diplomiranog inžinjera FERIT-a.

Vidimo se u ponedjeljak, 19.3. u 15:00h u prostoriji K1-15.

 

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti