Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Upisi i studiji
ObjaveUpisi na FERITPregled studijskih programaSveučilišni prijediplomski studijiStručni prijediplomski studijiRazlikovne obvezeSveučilišni diplomski studijDoktorski studijSveučilišni specijalistički studijiLABUS i besplatne pripreme za brucošeDokumenti za upise i studije
Studenti
ObjaveRaspored nastave i ispitaZahtjevi, potvrde i propisiStručna praksaDiplomski završni radoviMobilnost studenataStudentski zborE-sportKorisni linkovi za studenteDokumenti za studente
Znanost i suradnja
ObjaveKonferencije i časopisi FakultetaIstraživačke grupeMeđunarodna suradnjaProjektiSuradnja s gospodarstvomPopularizacija znanostiDokumenti za znanost i suradnjuTransfer tehnologijeMikrotik akademijaCentar za umjetnu inteligenciju
Fakultet
ObjaveOsnovni podaciMisija i vizijaZavodi FakultetaImenik djelatnika FakultetaUprava i službe FakultetaKvalitetaEtičko povjerenstvoProstor i virtualna šetnjaKnjižnica i izdavačka djelatnostJavna nabavaNatječaji za radna mjestaDokumenti za fakultet
EnglishPrijava

 Objave - Studenti  

arrow_back_ios eSTUDENT: Otvorene prijave za studentsko kulinarsko natjecanje Brocoola

Datum objave: 04.03.2025. | Objavi(o)/la: dzilic
Događaj: 04.03.2025.


starija objava >> << novija objava

I ove godine studentska udruga eSTUDENT pripremila je jedinstveno kulinarsko natjecanje Brocoola, a prijave su upravo otvorene!

Brocoola je kulinarsko natjecanje namijenjeno studentima, a glavni mu je cilj zainteresirati i motivirati mlade ljude na promišljanje o vlastitom zdravlju i pravilnoj prehrani. 

Natjecanje se odvija u dva dijela: prvi je online dio u kojem studenti snimaju recept na zadanu temu, ovogodišnja tema je ,,Vrlo zamotana priča,, što znači da priprema jela mora zahtijevati motanje hrane na bilo koji način, a jelo može biti slatko ili slano. Zatim se 5 najbolje plasiranih natječe uživo u profesionalnoj kuhinji.

Uživo sučeljavanje finalista održat će se 5. travnja, a finalisti će imati priliku upoznati se s kuhinjom dan ranije, na kulinarskoj radionici u Aspiri 4. travnja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem linka, a prijave traju do 20. ožujka.

Ako želite saznati više o ovome i ostalim projektima udruge eSTUDENT, posjetite njihovu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu udruge, zapratite njihove društvene mreže – Facebook, Instagram, Linkedln, TikTok i YouTube. Također, možete se pretplatiti i na newsletter udruge.

Kneza Trpimira 2B, HR-31000 Osijek | Cara Hadrijana 10b, HR-31000 Osijek Tel: +385 (0) 31 224-600 | Fax: +385 (0) 31 224-605

IBAN: HR19 2390 0011 1000 16777, HPB | OIB: 95494259952 | PDV id. / VAT id.: HR95494259952 © 2021 FERIT | ferit@ferit.hr