Novosti

Na ETF-u Osijek držan trodnevni Seminar iz korištenja EPLAN softwera

13.02.2012. | Srete Nikolovski PromovirajIspis

Stručnjaci tvrtke OMIKO d.o.o. iz Zagreba koja je certificirani EPLAN zastupnik za područije Hrvatske, uspješno su održali trodnevni tečja za djelatnike ETF-a i kolege iz gospodarstva o korištenju ovog EPLAN efikasnog alata za projektiranje el. instalacija i izvedbene el. dokumentacije

Tvrtka EPLAN Software & Service osnovana je 1984. godine sa vizijom pružanja sveobuhvatnog sustava izrade elektro projekata kao direktan odgovor na nagli razvoj industrije s ciljom bolje i brže izrade projekata nego što je to bilo do tada. Rezultat je bio EPLAN, prvo riješenje na svijetu bazirano na računalnoj i automatiziranoj izradi projekata koji se i danas bori protiv neučinkovitog i teškog načina projektiranja.

Tjekom sljedećih dvadeset godina, EPLAN je uistinu postao međunarodno programsko rješenje sa preko 25,000 vjernih kupaca sa više od 80,000 uspješnih instalacija diljem svijeta. Danas se EPLAN-ovo svjetsko sjedište nalazi u  Monheim am Rhein-u u Njemačkoj te svoj globalni doseg postiže preko mreže podružnica i distributera koji se nalaze u više od 54 zemalja na 6 kontinenata.

Kao brzo rastuća podružnica Rittal-a, svjetskog lidera na području izrade sofisticiranih sustava elektro-ormara, te kao dio Friedhelm Loh grupe, tvrtka sa više od 10,000 suradnika diljem svijeta sinonim je za trajnost, sigurnost ulaganja, kontinuirani rast i stalne inovacije.

Ponosni smo na našu rasprostranjenost u svim segmentima industrije te na pružanju CAD / CAE rješenja za svjetske lidere u industriji kao što su ABB, BMW, VW, General Motors, Procter & Gamble, Bosch, Siemens, brojni proizvođači opreme te inženjerske tvrtke koje čine naš impresivan popis klijenata.

⇦ Nazad na pregled obavijesti