Novosti

Prezentacija proizvodnog programa tvrtke NABLA Slavonija d.o.o.

21.09.2012. | Željko Hederić PromovirajIspis

Tvrtka NABLA Slavonija d.o.o. u suradnji s njemačkim proizvođačem PHOENIX CONTACT već tradicionalno organizira prezentaciju proizvodnog programa ovog poznatog i renomiranog proizvođača. Izloženu opremu kao i sva dodatna pitanja možete pogledati i uputiti u prezentacijskom autobusu na parkiralištu Elektrotehničkog Fakulteta 25.09.2012.g. u vremenu od 10.00 do 15.00 h.Od cjelokupnog programa biti će izložen dio:

 

CLIPLINE® oprema za izradu ožičenja u razvodnim ormarima, redne stezaljke i pripadajući pribor, pribor za označavanje opreme: natpisne pločice, natpisne oznake za kabele, pisače za oznake, i dr.

više

 

TRABTECH® prenaponska zaštita i oprema za poboljšanje kvalitete signala

     više

 

AUTOMATION® opremu za automatizaciju, PLC kontrolere i industrijski PLC, zaslone osjetljive na dodir, industrijske komunikacijske mreže, uređaje za kontrolu vrtnje i dr.

više

 

INTERFACE® oprema za prilagodbu signala, sigurnosne releje i PLC, minijaturne i univerzalne releje, motor starter rješenja, sistemska rješenja za povezivanje PLC-a i procesnih računala raznih proizvođača s periferijom, istosmjerne izvore napajanja, industrijski wireless.

više

 

 

 

Ovim putem Vas pozivamo da posjetite prezentacijski demo-bus u gore navedenom terminu te provjerite mnoge mogućnosti i rješenja koje vam pruža PHOENIX CONTACT.

⇦ Nazad na pregled obavijesti