Novosti

Motivacijska radionica

22.02.2013. | Sonja Bošnjak PromovirajIspis

Na Elektrotehničkom fakultetu Osijek dana 22. veljače 2013. godine održana je motivacijska radionica za ciljanu skupinu projekta U korak s globalnim trendovima za usklađenost s aktivnom politikom tržišta rada. Motivacijska radionica jedna je od aktivnosti projekta koja za cilj ima motivirati ciljanu skupinu na pohađanje edukacije Razvoj mobilnih aplikacija u sklopu projekta.
Motivacijsku radionicu otvorio je doc.dr.sc. Krešimir Nenadić pozdravio prisutne i ukratko predstavio projekt. Radionici su prisustvovali predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz područnog ureda Osijek, predstavnici Elektrotehničkog fakulteta Osijek, predstavnici projektnog partnera Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. te izvođači edukacije, stručnjaci iz  Poslovanja 2 d.o.o. 

Djelatnici tvrtke Poslovanje 2 d.o.o. kao predavači, ukratko su potencijalnim polaznicima predstavili nastavni plan i program edukacije koju će imati priliku pohađati u sklopu projekta. Ivana Horvat, koordinatorica projekata Poduzetničkog inkubatora BIOS d.o.o. predstavila je rad inkubatora i usluge savjetovanja koje će pružati polaznicima edukacije. Savjetnica za zapošljavanje Nataša Štiglec iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Osijek predstavila je potencijalnim kandidatima aktualne mjere samozapošljavanja i poticaje koje mogu ostvariti samozapošljavanjem. 
Motivacijska radionica uspješno je održana uz odličan odaziv kandidata za edukaciju. 

Galeriju slika možete pogledati u prilozima ove objave.

⇦ Nazad na pregled obavijesti