Novosti

Prezentacija i predstavljanje IT Services Kft

19.07.2013. | PromovirajIspis

18. srpnja 2013. godine u sklopu projekta U korak s globalnim trendovima za usklađenost s aktivnom politikom tržišta rada, voditelj centra za usluge IT Services Kft. i Peter Solti, djelatnik u razvoju ljudskih potencijala, održali su prezentaciju i predstavljanje tvrtke. Elektrotehnički fakultet Osijek tako je ugostio predstavnike ove vrlo ugledne brzorastuće tvrtke i još jednom pokazao koliki trud ulaže u zapošljavanje svojih studenata.

Mađarski IT Services dio je njemačkog T-systems International i osigurava usluge u području informacijskih tehnologija najvećim europskim multionacionalnim kompanijama iz svojih ureda u Budimpešti, Debrecenu, Segedu te od nedavno i u Pečuhu. 2008. godine dobitnici su nagrade investitor godine te od tada neprestano šire svoju djelatnost.

Svrha dolaska predstavnika ove tvrtke u Osijek bila je pronalaženje kvalitetnih ljudskih potencijala odnosno kvalitetne radne snage u svrhu širenja ureda u Pečuhu, odnosno zapošljavanje mladih i perspektivnih IT stručnjaka s područja Osijeka. Tako je na prezentaciji bilo riječi o tome koja su znanja i vještine potrebna kako bi se zaposlilo u IT Services Kft., na koji način se potencijalni kandidati mogu prijaviti za posao te cijeli proces odabira odgovarajućih kandidata. Osim što traži određena znanja, ova tvrtka brine o razvoju ljudskih potencijala te svim kandidatima, za koje smatra da su  kvalitetni, pruža dodatno obrazovanje u specifičnim područjima kao i učenje jezika. Osim velikog ulaganja u ljudske potencijale, svi zaposlenici imaju na raspolaganju i niz drugih benefita koje ova tvrtka pruža kao što su putovanja, druženja, sportske aktivnosti itd.

Na predavanju su bili pristutni i polaznici edukacije Razvoj mobilnih aplikacija koji su imali prilike saznati da u širokom spektru znanja koja traži, IT Services Kft. traži i znanje razvoja aplikacija. 

Osim predstavljanja tvrtke IT Services Kft., svoj projekt GPS – Alternativno tržište rada uz Dravu predstavio je osječki Centar za poduzetništvo, a kandidatima je pružena sloboda da se za sve upite i savjete oko zapošljavanja obrate upravo osječkom CZP-u.

Nakon vrlo uspješno održane prezentacije uz veliki broj prisutnih, nadamo se da će se broj mladih zaposlenih visokoobrazovanih ljudi u Osijeku itekako povećati. 

⇦ Nazad na pregled obavijesti