Novosti

PI Truck Tour 2016.

30.03.2016. | Dario Došen PromovirajIspis

Prezentacijsko vozilo procesne instrumentacije i analitike za industrijske primjene

Poštovani,

srdačno Vas pozivamo da nas posjetite prilikom turneje prezentacijskog vozila procesneinstrumentacijske opreme u Hrvatskoj, "SIEMENS PI Truck Tour 2016".

Upoznajte se s opsežnom ponudom inovativne procesne instrumentacijske opreme: mjerila tlaka, temperature, razine, protoka, analizatori plinova, regulatori, sustavi za vaganje i doziranje, kao i softverska rješenja za jednostavno rukovanje, održavanje i dijagnosticiranje.

"PI Truck Tour 2016" realizirat će se na način da se za uzvanike u prijepodnevnim satima održi predavanje o trendovima i sustavima u procesnoj industriji, a nakon toga slijedi prezentacija po grupama u kamionu, uz demonstraciju uživo.

Osim toga, cijelog dana u kamionu su za sve posjetitelje na raspolaganju specijalisti iz Siemensa za odgovore na sva tehnička pitanja vezana za izloženu opremu.
 
Vrijeme i mjesto: 04.04. (ponedjeljak), ETF Osijek, Kneza Trpimira 2b.

U poslijepodnevnom terminu, s početkom u 13:30 sati u prostoriji 2-14, održat će se prigodno predavanje za studente ETF-a Osijek. Predavanje će biti u formi zanimljivih izlaganja o industrijskim primjenama i modernim rješenjima s kojima će se mladi inženjeri susretati u praksi. Teme predavanja će u određenoj mjeri biti vezane uz opremu koja će biti predstavljena na PI Truck Tour 2016.

Osim tema predavanja, na kraju će biti predstavljene i teme stručnih praksi koje će studentima ETFOS-a biti na raspolaganju.

S veseljem očekujemo Vaš dolazak! 

 

Siemens d.d.

PD PA Prodaja proizvoda i sustava 

Heinzelova 70a, 10000 Zagreb, Hrvatska

⇦ Nazad na pregled obavijesti