Novosti

Studenti ETFOSa -50% za upis na Cisco!

28.09.2012. | asokcevicPromovirajIspis

Posebno za studente Elektrotehničkog fakulteta odobravamo popust od -50% na cijenu 9.990,00kn!
Studenti su dužni (uz prijavnicu) predočiti valjani, testirani index Elektrotehničkog fakulteta zajedno s JMBAGom kako bi se utvrdio njihov status.

U tijeku je prikupljanje prijavnica kandidata zainteresiranih za uključivanje u CCNA nastavni program CISCO Akademije Mrežnih Tehnologija (CAMT), u organizaciji Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku. Upis 19. generacije polaznika obaviti će se nakon prijema dovoljnog broja prijavnica, predvidivo 15. listopada 2012. godine.

Nastava će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 17:00 do 20:15 sati u informatičkom kabinetu K3-13 (Sveučilišni kampus - Cara Hadrijana bb). U 19. skupinu upisuje se 20 polaznika. Sve prijavljene obavijestiti ćemo telefonom i porukom elektronske pošte o točnom terminu početka nastave.

Predavač je Domagoj Vuković, dipl.ing. (domagoj.vukovic@etfos.hr)
Dodatne informacije možete dobiti putem elektroničke pošte edukacija@etfos.hr ili na telefon referade CAMT-a 031/495-417.

Prijavnicu možete preuzeti iz privitka. Molimo da ju popunite osobnim podacima i pošaljete na adresu camt@etfos.hr ili osobno predate u referadi (Sveučilišni kampus - Cara Hadrijana bb, K1-7, Ana Šokčević).

Dodatne informacije o informatičkoj edukaciji i aktualnim popustima možete dobiti na http://edukacija.etfos.hr/
⇦ Nazad na pregled obavijesti