IPA 4 - U korak s globalnim trendovima za usklađenost s aktivnom politikom tržišta rada

POZIV za prijavu na edukaciju "Razvoj mobilnih aplikacija"

02.01.2013. | shozicPromovirajIspis

Elektrotehnički fakultet Osijek provodi projekt pod nazivom "U korak s globalnim trendovima za usklađenost s aktivnom politikom tržišta rada". Projekt je odobren u sklopu Programa IPA IV - Razvoj ljudskih potencijala, grant sheme "Unaprijeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba", a provodi se u partnerstvu sa Poduzetničkim inkubatorom BIOS d.o.o.. Ovim putem Elektrotehnički fakultet Osijek objavljuje POZIV za prijavu na edukaciju "Razvoj mobilnih aplikacija" koja će se provoditi u sklopu Projekta
Pozivaju se sve dugotrajno nezaposlene[1] visokoobrazovane osobe i visokoobrazovane osobe bez radnog iskustva koje su završile stručni studij na nekom od tehničkih fakulteta u regiji da se prijave na edukaciju.

Ukupno trajanje edukacije "Razvoj mobilnih aplikacija" je 244 sata. Planirani početak provođanje edukacije je ožujak 2013. godine, a planirani završetak edukacije srpanj 2013. godine. Edukacije se izvodi u tri dijela:

·        Programiranje mobilnih aplikacija
·        Dizajn mobilnih aplikacija
·        Poduzetništvo

Kroz edukaciju polaznici će pod vodstvom stručnih predavača naučiti dizajnirati i programirati aplikacije za mobilne uređaje temeljene na Android platformi te naučiti osnovne poduzetničke vještine koje će im olakšati buduće potencijalno samozapošljavanje i pristup tržištu rada. Nadalje, polaznici će biti upoznati s primjerima dobre prakse, a njihov praktični rad, odnosno razvijene mobilne aplikacije bit će predstavljene široj javnosti putem on-line tržišta. Program će biti verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske i upisuje se u radnu knjižicu.

Troškovi edukacije financirani su iz Projekta.

[1] Dugotrajno nezaposlena osoba je osoba koja se na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje u statistici kao nezaposlena vodi dulje od godinu dana

Prijave možete izvršiti putem obrasca.
⇦ Nazad na pregled obavijesti