IPA 2 - Fotonaponski sustavi kao pokretači regionalnog razvoja

Održan sastanak u sklopu projekta "Fotonaponski sustavi"

18.06.2013. | Sonja Bošnjak PromovirajIspis

Dana 13.lipnja 2013.godine na Elektrotehničkom fakultetu Osijek održan je u sklopu projekta Fotonaponski sustavi kao pokretači regionalnog razvoja sastanak članova projektnog tima Elektrotehničkog fakulteta Osijek i mađarskog partnera, Centra za regionalna istraživanja, Mađarske akademije znanosti.

Financirano u sklopu programa: 
IPA II prekogranični program 
Mađarska - HrvatskaViše na http://www.etfos.unios.hr/?ipa_ii


Doc.dr.sc. Denis Pelin otvorio je projektni sastanak i upoznao sve prisutne s dnevnim redom. Prezentiran je kratak izvještaj o provedenim aktivnostima projektnih partnera. Dr.Viktor Varju prezentirao je zadatke, planove, ishode i vremenik za tim projektnog partnera. Doc.dr.sc. Denis Pelin iznio je važnost i značaj predstavljanja projekta na konferenciji PLIN 2013. Prof.dr.sc. Damir Šljivac stručnjak za evaluaciju mjerenja i rezultata održao je prezentaciju Tehničke i ekonomske karakteristike fotonaponskog sustava i upoznao projektne partnere s karakterističnim tehno-ekonomskim podacima važnim za projektiranje i odabir fotonaponskih sustava.

Dragan Vulin je prezentirao tehničke specifikacije opreme koja će se nabaviti, navedene su mogućnosti i očekivanja vezana za prezentiranu opremu.

Sastanak je završio u pozitivnoj atmosferi, raspravom o budućim projektnim aktivnostima,  promjenama na projektu i o novom PRAG-u 2013.

⇦ Nazad na pregled obavijesti