IPA 2 - Fotonaponski sustavi kao pokretači regionalnog razvoja

Predstavljanje projekta nastavnom osoblju i studentima

09.01.2014. | shozicPromovirajIspis

Dana 8.siječnja 2014. godine na Elektrotehničkom fakultetu Osijek održano je predstavljanje projekta Fotonaponski sustavi kao pokretači regionalnog razvoja nastavnom osoblju i studentima.

Izvanredni profesor Denis Pelin pozdravio je nazočne i kroz prezentaciju upoznao sve prisutne s programom prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska. Usljedio je kratak uvod u sam projekt, projektne aktivnosti, ciljeve i rezultate projekta.  Redoviti profesor Damir Šljivac stručnjak za evaluaciju rezultata mjerenja održao je prezentaciju ²Tehničke i ekonomske karakteristike fotonaponskog sustava² i upoznao nazočne s karakterističnim tehno-ekonomskim podacima važnim za projektiranje i odabir fotonaponskih sustava. Prezentirao je tehničke karakteristike nabavljene opreme kroz projekt.

Docent Zvonimir Klarić je kroz svoju prezentaciju objasnio koja mjerenja će biti potrebno izvršiti na dobivenoj opremi vezano za priključak opreme na izmjeničnu pojnu mrežu, te koja su očekivanja s obzirom na dobivenu opremu. Izvanredni profesor Denis Pelin je nazočne upoznao s laboratorijskim mjerenjima na dobivenoj opremi koja trebaju biti obavljena u laboratorijima fakulteta.

Nakon prezentacija uslijedila je rasprava. 

⇦ Nazad na pregled obavijesti