Novosti i događanja

SEGIP na konferenciji SST

16.11.2020. | Mario Vranješ PromovirajIspis

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ove godine je bio domaćin i organizator četvrte po redu međunarodne znanstvene konferencije “International Conference on Smart Systems and Technologies 2020“ (SST 2020) koja seodržala od 14. do 16. listopada 2020. godine u Osijeku (u Hotelu Osijek).

 

Konferencija je imala za cilj istraživačima i stručnjacima omogućiti platformu za razvoj i širenje znanstvenih i stručnih spoznaja iz područja pametnih sustava i tehnologija, u prvom redu u području elektrotehnike, računarstva, komunikacijskih tehnologija, automatike, robotike, ali i svih drugih interdisciplinarnih područja i primjena.

 

Nadzorni i programski odbor konferencije okupio je preko 90 uglednih znanstvenika iz oko 10 zemalja. Izlaganja 36 recenziranih radova održalo se u okviru 11 sekcija, a radovi će biti objavljeni u zborniku radova. Također, održane su četiri radionice, dva pozvana predavanja i dva tehnička predavanja. Na radionici „Smart Grid i Internet of Energy“ prezentirani su dosadašnji rezultati projekta „SEGIP“ a prezentiraranje su održali predstavnici tvrtke Base58 d.o.o. (Korisnik projekta) i predstavnici Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija (Partner na projektu)

 

Više informacije: https://sst-conference.org/

⇦ Nazad na pregled obavijesti