Novosti i događanja

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije poziva zainteresirane neformalne grupe studenata i studentske udruge da se prijave za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“!

05.02.2020. | Mirela Glavaš PromovirajIspis

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije već nekoliko godina za redom nastavlja s provedbom projekta „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“.

Cilj projekta je informiranje i educiranje studentske populacije o mogućnostima korištenja fondova Europske unije te informira polaznike o uspješnim EU projektima.

Kroz različite aktivnosti te predavanja i radionice polaznici Akademije će upoznati sustav EU fondova te će ujedno imati priliku sudjelovati u raznim informativnim događanjima o EU fondovima, raditi na pripremi promotivnih materijala, kreirati sadržaja za društvene mreže te se upoznati s projektima na lokalnoj i regionalnoj razini kao i s radom regionalnih razvojnih agencija.

Po završetku provedbe svih aktivnosti, polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju u Akademiji regionalnoga razvoja i fondova EU.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a zainteresirane studentske udruge i neformalne grupe studenata mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca.

Detaljnije informacije o uvjetima i načinu prijave nalaze se u tekstu javnog poziva, a prijave se primaju do 17. veljače 2020. godine.

Za više informacija možete se obratiti na adresu elektroničke pošte edukacije@mrrfeu.hr.

 

Javni poziv

Prijavni obrazac

Program Akademije regionalnoga razvoja i fondova EU za 2020. godinu

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti