Novosti i događanja

Predstavljanje izbornog kolegija "Projekti za Društveno korisno učenje (DKU)"

16.09.2018. | Mirela Glavaš PromovirajIspis

Poštovane kolegice/kolege studenti

koji u predstojećoj akademskoj godini imate na izbor upis izbornog kolegija "Projekti za Društveno korisno učenje (DKU)",

pozivamo vas na radionicu na koji će biti prezentirani tehnički detalji, pokazne vježbe i tehnologije za prijenos STEM znanja vezene uz provedbu projekta Slavonska STEM evolucija,  https://www.ferit.unios.hr/projekti/novosti-i-dogadanja/4262.

Studenti FERIT-a imaju mogućnost uključivanja u projektne aktivnosti kroz izborni kolegij "Projekti za Društveno korisno učenje (DKU)" ili kroz stručnu praksu. Studentima koji planiraju upisati izborni kolegij Projekti za DKU ova radionica pruža uvid u tehnički i inženjerski dio aktivnosti koje će se provoditi u sklopu ovog kolegija. Na samoj radionici biti će i mogućnosti da studenti isprobaju rad na prezentiranim tehnologijama.

Radionica će biti održana dana 19.09.2018. (srijeda) s početkom u 15 sati u prostoriji K2-1 (ili K2-12) u FERTI-ovoj zgradi u Kampusu, a više tehničkih detalja o tehnologijama koje će biti prikazane na radionici možete pogledati u dokumentu u prilogu.

Srdačni pozdravi,

FERIT projektni tim

⇦ Nazad na pregled obavijesti