Novosti i događanja

Informativna radionica "Mogućnosti korištenja sredstava dostupnih iz strukturnih fondova i programa Europske unije za financiranje projekata istraživanja, razvoja i inovacija"

01.04.2015. | Tihana Vajnand PromovirajIspis

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije organizira informativnu radionicu o mogućnostima financiranja projekata istraživanja, razvoja i inovacija iz Europskih strukturnih fondova te programa Europske unije u razdoblju od 2014. do 2020. godine.

Cilj ove informativne radionice je predstaviti prioritetna područja u koja Republika Hrvatska planira ulagati u sljedećem razdoblju, kao i ciljeve povezane s financiranjem sustava znanosti navedene u Operativnom programu Konkurentnost i kohezija te Operativnom programu Ulaganje u ljudske potencijale, ali i načine i mogućnosti financiranja iz programa Obzor 2020.

Informativna radionica održat će se u petak 10. travnja 2015. godine u Konferencijskoj dvorani Ministarstva s početkom u 11 sati.

Molimo da svoje prijave za sudjelovanje dostavite na adresu elektroničke pošte Zeljka.Goricki@mzos.hr najkasnije do 8. travnja 2015. godine.

Dnevni red radionice možete preuzeti na stranici Ministarstva.

⇦ Nazad na pregled obavijesti