Novosti i događanja

Otvoren natječaj za potporu "Preko granice" u sklopu programa "Znanstvena suradnja"

16.03.2015. | Tihana Vajnand Gusić PromovirajIspis

Fond "Jedinstvo uz pomoć znanja" otvorio je natječaj za potporu "Preko granice" u sklopu programa "Znanstvena suradnja" koji će biti otvoren do petka, 12. lipnja 2015. godine.

Cilj potpore “Preko granice” je omogućiti izvrsnim hrvatskim znanstvenicima i stručnjacima koji žive i rade u inozemstvu započinjanje i uspostavu znanstvene suradnje s domaćim i stranim znanstvenicima i stručnjacima koji žive i rade u Hrvatskoj, kao i poticanje hrvatskih institucija i tvrtki na korištenje potencijala hrvatske znanstvene i stručne dijaspore.

Prijaviti se mogu: a) Izvrsni i iskusni hrvatski ili strani znanstvenici i stručnjaci koji žive i rade u Hrvatskoj i koji žele započeti i uspostaviti suradnju s izvrsnim znanstvenicima i stručnjacima hrvatskog porijekla koji su izgradili karijeru u inozemstvu i tamo žive i rade i b) Izvrsni i iskusni znanstvenici i stručnjaci hrvatske nacionalnosti ili porijekla koji žive i rade u inozemstvu i žele započeti i uspostaviti suradnju s izvrsnim i iskusnim hrvatskim ili stranim znanstvenicima i stručnjacima koji žive i rade u Hrvatskoj.

Najveći iznos potpore: 1.500.000 HRK

Rok za prijavu: petka, 12. lipnja 2015. godine, do ponoći.

Nmrežnim stranicama Fonda ( http://www.ukf.hr/default.aspx?id=382 ) nalazi se tekst natječaja kao i natječajna dokumentacija te upute za podnošenje projektnog prijedloga.

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti