Diseminacija

  • U broju 11 Sveučilišnog glasnika Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 12. veljače 2016. (http://www.glas-slavonije.hr/sglasnik/sveucilisni-glasnik-11.pdf) na 12 i 13 stranici objavljen je članak s ciljem promocije projekta „Energetski učinkovit asinkroni bežični prijenos“.
     
  • Od 24.-25.08.2016. održana je radionica CadenceAcademic Workshop (www.etfos.unios.hr/cadence) u sklopu projekta „Energetski učinkovit asinkroni bežični prijenos“. Radionica je održana u suradnji s CadenceAcademic Network i IHP institutom za mikroelektroniku.
  • U broju 18 Sveučilišnog glasnika Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 14. listopada 2016. (http://www.glas-slavonije.hr/sglasnik/sveucilisni-glasnik-18.pdf) na 13 stranici objavljen je članak o održanom Cadence Academic Workshopu u Osijeku 24.-25.08.2016. na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.
  • U sklopu predstavljanja programa Hrvatske zaklade za znanost na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera 5. svibnja 2017. održana je prezentacija uspostavnog istraživačkog projekta "Energetski učinkovit asikroni bežični prijenos". 
  • U broju 26 Sveučilišnog glasnika Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 23. lipnja 2017. (http://www.glas-slavonije.hr/sglasnik/sveucilisni-glasnik-26.pdf) na 12 i 13 stranici objavljen je članak povodom predavanja izv.prof.dr.sc. Georges Kaddouma na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek u sklopu projekta "Energetski učinkovit asinkroni bežični prijenos". Uz održano predavanje, cilj posjeta prof. Kaddouma početak je zajedničke suradnje na području razvoja bežičnih komunikacijskih sustava.