Novosti i događanja

Work&Travel USA Speed dating na WEF-u

08.11.2019. | Mirela Glavaš PromovirajIspis

 

Razmišljaš o prijavi na Work&Travel USA program, ali još uvijek nisi sto posto siguran? Imaš pitanja, ali ne i odgovore?

Na Work&Travel USA speed datingu dobit ćeš odgovore na sva pitanja te čuti iskustva bivših sudionika programa iz prve ruke!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No, što je to uopće speed dating?

Model speed datinga podrazumijeva brzo upoznavanje većeg broja ljudi u kratkom vremenskom periodu.
Postoje različite metode organizacije speed dating događaja, no konstantna rotacija sudionika s ciljem upoznavanja s drugim sudionicima početna je točka ovakvih događaja. Svakom sudioniku dodijeljeno je kratko razdoblje za upoznavanje i interakciju s drugima, a varira od 30 sekundi do 5 minuta, ovisno o veličini grupe.

 

Zašto sudjelovati na Work&Travel USA speed dating-u?

U okviru ovog događaja, dobit ćeš priliku upoznati bivše sudionike W&T USA programa, čuti njihove priče i iskustva te im postaviti sva pitanja koja te zanimaju: zašto su se odlučili prijaviti na program, kada su se prijavili, kako je izgledao proces prijave, gdje su proveli svoje ljeto, što su naučili na programu, koje su atrakcije SAD-a posjetili, koliko su zaradili i brojna druga.

 

Trebam li se prijaviti? Ili pripremiti?

Događaj je otvoren za sve posjetitelje World Education Faira, kojeg organiziramo 15. i 16.11. u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma. Stoga, ako želiš prisustvovati speed datingu, prijavi se ovdje.

Kako se možeš pripremiti? Prvenstveno, razmisli što želiš saznati od bivših sudionika programa i koja im pitanja želiš postaviti.
Budući da ćeš imati samo 2 minute za razgovor sa svakim sudionikom, dobro osmišljeni koncept razgovora olakšat će ti prikupljanje potrebnih informacija.

Za kraj...

Ako još nisi upoznat s Work&Travel USA programom dođi na informativno predavanje koje organiziramo u suradnji s američkom ambasadom 15.11. od 13:00h u dvorani Cres Kongresnog centra Zagrebačkog velesajma.

Jednom kada skupiš sve potrebne informacije, bit ćeš spreman za speed dating koji je na rasporedu 16.11. od 14:00h!

⇦ Nazad na pregled obavijesti