Novosti i događanja

Znanstveni seminar hrvatskih i ruskih znanstvenika, Moskva, 4. i 5. listopada 2019.

26.08.2019. | Tihana Vajnand PromovirajIspis

4. i 5. listopada 2019.

Sukladno zaključcima prvog sastanka Hrvatsko-ruske radne skupine za znanstvenu i tehničku suradnju, koji je održan 1. studenoga 2018., Ministarstvo znanosti i visokog obrazovanja Ruske Federacije u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske organizira znanstveni seminar čiji je cilj razmjena iskustava hrvatskih i ruskih znanstvenika iz područja biomedicine, biotehnologije, obnovljivih izvora energije, energije te informacijske i komunikacijske tehnologije.

Ovaj seminar zamišljen je kao platforma za razmjenu znanstvenih iskustava, raspravu o trenutačnim znanstvenim problemima i budućim pravcima istraživanja, za informiranje o istraživačkim metodama obiju zemalja te će pružiti sudionicima mogućnost uspostave izravnih kontakata.

Znanstveni seminar održat će se na Nacionalnom sveučilištu za znanost i tehnologiju „MISIS“ u Moskvi, Leninski prosp., 4 (metro „Oktyabrskaya“), 4. i 5. listopada 2019. godine.

Rok za prijave je 5. rujna 2019. godine, a prijave za sudjelovanje moraju se poslati na mail: nataliakorotch@mail.ru (Korotchenko Natalia Tolmacheva Anastasia, tel. (495) 638-45-19).

Više informacija možete pronaći na: http://congress-expo.misis.ru/index.php/en/

⇦ Nazad na pregled obavijesti