Novosti i događanja

Osmi Tjedan mobilnosti studenata u organizaciji IAESTE Osijek

31.10.2018. | Snježana Rimac-Drlje PromovirajIspis

U periodu od 5. do 9. studenog 2018. studentska udruga IAESTE Osijek organizira osmi „Tjedan mobilnosti studenata“, događaj edukacijsko – motivacijskog karaktera kojemu je cilj povećati znanje koje studenti našeg Sveučilišta imaju o mobilnosti te ih informirati o svim mogućnostima u tom području. U okviru Tjedna mobilnosti IAESTE organizira i predavanja iz različitih područja.

Ove godine imat ćete priliku poslušati Hrvoja Jurića, osječkog putopisca koji uskoro kreće na put oko svijeta električnim biciklom. Stand-up komičar Goran Vugrinec dat će nam upute za život, a kustosica Muzeja likovnih umjetnosti Valentina Radoš će nam ispričati zašto se odlučila vratiti iz Švedske u Hrvatsku. To su samo neka od zanimljivih predavanja koja vas očekuju na osječkom FERIT-u (Kampus, Cara Hadrijana 10b), a ulaz na sva predavanja je potpuno besplatan!

Tjedan mobilnosti studenata godinama ima podršku Studentskog zbora Sveučilišta u Osijeku, a od ove godine događaj je prepoznala i udruga Osijek Software City koja je i generalni pokrovitelj te će u ponedjeljak, 5. studenog od 17.00 do 20.00, njeni članovi i osječke IT tvrtke predstaviti svoj rad studentima (FERIT, Cara Hadrijana 10b, K2-1).

Otvorenje Tjedna mobilnosti će se održati u ponedjeljak, 5. studenog, s početkom u 11.30, na FERIT-u (Kampus, Cara Hadrijana 10b) u predavaonici K2-1.


Više informacija možete naći na https://hr-hr.facebook.com/iaeste.osijek

⇦ Nazad na pregled obavijesti