Novosti i događanja

Razmjena osoblja u području istraživanja i inovacija u okviru Marie Sklodowska – Curie akcija (MSCA) - MSCA-RISE-2016

24.12.2015. | Tihana Vajnand PromovirajIspis

Otvoren je poziv na natječaj za Razmjenu osoblja u području istraživanja i inovacija u okviru Marie Sklodowska – Curie akcija (MSCA) - MSCA-RISE-2016 . Natječaj je otvoren do 28. travnja 2016. godine.

Vodič za prijavitelje dostupan je ovdje.

Natječaj se odnosi na kratkoročnu razmjenu osoblja organizacija poput sveučilišta, istraživačkih centra, poduzeća te drugih neakademskih organizacija. Sastavljen konzorcij prijavljuje projektni prijedlog koji naglašava mogućnosti umrežavanja, dijeljenja znanja i razvoja vještina osoblja. Potiče se sudjelovanje malog i srednjeg poduzetništva.

Za promoviranje međunarodne i međusektorske suradnje, unutar proračuna Marie Sklodowska-Curie akcija, za ovaj natječaj izdvojeno je 80 milijuna eura.

Zainteresirani ste za prijavu projekata u okviru Marie Sklodowska-Curie akcija (MSCA), a nemate dovoljno partnera za sastavljanje konzorcija?  Želite se priključiti konzorcijima u nastajanju? Slobodno nam pošaljite ispunjeni partnerski profil na sandra.vidovic@mobilnost.hr ili na euraxess@mobilnost.hr kako bi ga proslijedili našim kontaktima u inozemstvu. Obrazac partnerskog profila te objedinjeni iskazi interesa stranih institucija dostupni su ovdje.

Za više informacija vezanih uz mogućnost individualnih akademskih mobilnosti slobodni smo Vas uputiti na mrežne stranice EURAXESS uslužnog centra kao i na Facebook stranicu Euraxess Croatia - Research in the heart of Europe.

⇦ Nazad na pregled obavijesti