Novosti i događanja

Na Elektrotehničkom fakultetu Osijek otvoren Tjedan mobilnosti studenata

21.10.2015. | Tihana Vajnand PromovirajIspis

U organizaciji studentske udruge IAESTE, koja se bavi razmjenom studenata prirodnih i tehničkih znanosti, 19. listopada 2015. je na Elektrotehničkom fakultetu Osijek otvoren  Tjedan mobilnosti studenata 2015. Sve nazočne pozdravili su dekan prof.dr.sc. Drago Žagar, te prodekan za međunarodnu suradnju prof.dr.sc. Goran Martinović. Pri tom su istaknuli značaj udruge IAESTE u međunarodnoj suradnji Fakulteta i ostvarivanju stručnih praksi, te se osvrnuli na uspješnu i višegodišnju suradnju Udruge i Fakulteta, a na zadovoljstvo odlaznih i dolaznih studenata. Skupu su se obratili dogradonačelnik grada Osijeka gospodin Vladimir Ham, dipl.oec., te predstavnik Osječko-Baranjske županije gospodin Stjepan Sokol, prof. Nazočni su bili i predstavnici tvrtki koje sudjeluju i podržavaju IAESTE program mobilnosti.

Tjedan mobilnosti studenata volonterski organizira skupina studenata, a ima u prvom redu edukacijsko-motivacijsku ulogu. U sklopu tjedna mobilnosti, održava se niz predavanja i radionica koji imaju za cilj upoznati i potaknuti studente na mobilnost i stjecanje međunarodnih iskustava kroz stručnu praksu.

Tjedan mobilnosti će se održavati do 23. listopada 2015. godine u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta Osijek, a raspored predavanja možete pogledati ovdje:

https://www.facebook.com/events/1075866019093105/

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti