Novosti i događanja

Rezultati natječaja za mobilnost (ne)nastavnog osoblja - Erasmus+ KA1 , 2015/2016.

02.06.2015. | Tihana Vajnand PromovirajIspis

U okviru ERASMUS+ Programa – Ključne aktivnosti 1, dana 01. lipnja 2015. objavljeni su rezultati natječaja za dodjelu financijskih potpora nastavnom i nenastavnom osoblju za boravak na inozemnoj ustanovi objavljenog  17. travnja 2015. od strane Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Na natječaj su se mogli prijaviti svi članovi nastavnog ili nenastavnog osoblja Sveučilišta u Osijeku koji su na Sveučilištu u Osijeku zaposleni temeljem ugovora o radu, te vanjski suradnici Sveučilišta u Osijeku koji imaju važeći Ugovor o djelu.

Nastavnici koji su se prijavili za aktivnost održavanja nastave trebaju imati znanstveno-nastavno zvanje, umjetničko-nastavno zvanje ili nastavno zvanje. Zaposlenici u statusu znanstvenog novaka ili asistenta mogli su se prijaviti za aktivnost održavanja nastave uz uvjet da su na matičnoj sastavnici uključeni u izvedbu nastave. Za aktivnost stručnog usavršavanja pristupnici na natječaj mogu biti članovi nastavnog i nenastavnog osoblja.

Važeće razdoblje za realizaciju Erasmus+ mobilnosti je 01. lipnja 2015. – 30. rujna 2016.

Elektrotehničkom fakultetu Osijek za realizaciju i financiranje prihvačena je jedna mobilnost održavanja nastave i osam mobilnosti stručnog usavršavanja.

Rezultate natječaja možete pogledati ovdje. 

 

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti