Novosti i događanja

Erasmus+ KA1 - Natječaj za mobilnost (ne)nastavnog osoblja, 2015/2016.

16.04.2015. | Tihana Vajnand PromovirajIspis

U okviru ERASMUS+ Programa – Ključne aktivnosti 1, dana 17. travnja 2015. Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku objavljuje Natječaj za dodjelu financijskih potpora nastavnom i nenastavnom osoblju za boravak na inozemnim ustanovama.

Na natječaj se mogu prijaviti svi članovi nastavnog ili nenastavnog osoblja Sveučilišta u Osijeku koji su na Sveučilištu u Osijeku zaposleni temeljem ugovora o radu, te vanjski suradnici Sveučilišta u Osijeku koji imaju važeći Ugovor o djelu.

Važeće razdoblje za realizaciju Erasmus+ mobilnosti je 01. lipnja 2015. – 30. rujna 2016.

U sklopu Erasmus+ programa moguće je realizirati mobilnost u programskim zemljama. Programske zemlje su države članice EU (Austrija, Belgija, Bugarska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Litva, Latvija, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska i Ujedinjeno Kraljevstvo), te Island, Lihtenštajn, Norveška, Makedonija i Turska. U natječajnoj godini 2015/2016. mobilnost nije moguće ostvariti u Švicarskoj. 

Dužina razdoblja mobilnosti za održavanje nastave je najkraće 2 dana, a najduže 60 dana.

Dužina razdoblja mobilnosti za stručno usavršavanje je najkraće 2 dana, a najduže 60 dana.

Dani provedeni na putu ne uračunavaju se u razdoblje mobilnosti.

Više o natječaju kao i prijavnu dokumentaciju možete preuzeti na stranici Sveučilišta.

⇦ Nazad na pregled obavijesti