Opće obavijesti

Tim s FERIT-a pobjednik studentskog natjecanja "Pokretač"

31.05.2019. | Josip Balen PromovirajIspis

Dana 29. svibnja održana je svečana završnica studentskog natjecanja "Pokretač" na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu u organizaciji udruge Studentski informativni kutak. Natjecanje je organizirano kako bi se studente upoznalo s društvenim poduzetništvom te ih potaknulo na društvene promjene. Zadatak natjecatelja bilo je osmisliti model koji nudi rješenje za društveni problem.
 
Pobjedu na natjecanju odnio je student FERIT-a Tomislav Kaučić s projektom InFlower, koji je u suradnji s kolegama Lukom Penezićem i Filipom Šangutom započeo upravo na našem fakultetu kroz Pro-Student Kompot natječaj za ideja s komercijalnim potencijalnom. Upravo je taj projekt izabran kao najinovativniji između 42 projekta, odnosno 9 finalista.
 
"Jako mi je drago da sam sudjelovao na ovom natjecanju. Vrlo dobro iskustvo, povezat ću se s par kolega ovdje. Novac neće biti bačen u vjetar, svakako ću nastaviti s razvojem projekta. Nadam se da ćemo za godinu dana imati neki stvarni proizvod koji bi mogao impresionirati svijet." - izjavio je Tomislav Kaučić za Studentski.hr
 
Foto: Dora Poljanec / Studentski.hr
⇦ Nazad na pregled obavijesti