Opće obavijesti

PMIDayz IV – zadnji vikend u svibnju!

07.04.2017. | Goran Martinović PromovirajIspis

PMIDayz IV – zadnji vikend u svibnju!

Pred nama su četvrti po redu PMIDayzi! Metode i vještine (trikovi?) kojima se projekti uspješno vode, način izbora projektnog tima, kao i razlozi zbog kojih projekti propadaju, teme su koje iz godine u godinu privlače sve više posjetitelja na ovu, po svemu malo drugačiju, konferenciju.

I ove godine suorganizator konferencije je Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Ovogodišnji PMIDayzi održat će se od 26. do 28. svibnja u velikoj dvorani FERIT-a, na lokaciji Kneza Trpimira 2B.

Više pojedinosti možete pronaći na http://pmi-osijek.com/

Ne propustite jednodnevni pretkonferencijski trening  „Osobna produktivnost i upravljanje“ ili NeuroLeadership 101, pod vodstvom profesora psihologije Adriana Drempetića, po ocjenama sudionika, najboljeg  predavača na prošlim PMIDayzima!

Iskoristite mogućnost early bird prijave, uz značajan popust za predkonferencijski dan! 

I konferencijski sadržaji su većim dijelom definirani. Upoznat ćete nova lica i neka čija su predavanja bila iznimno dobro prihvaćena. Predavači su Silvana Tomić RotimMara MajstorovićDragana MilojevićFran Mikuličić,Vladimir Grebenar i Ivan Petrić. O predavačima i predavanjima više uskoro!

⇦ Nazad na pregled obavijesti