Opće obavijesti

Sudjelujte na Imagine Cup natjecanju, osvojite 100 000$ i putovanje na svjetsko finale!

22.03.2017. | Goran Martinović PromovirajIspis

Želite osvojiti 100 000$? Možete probati! Upravo kako je to prošle godine učinio hrvatski tim studenata Juvo. Dobili su priliku prezentirati svoj inovativni projekt Home Friend na Finalu Imagine Cup natjecanja koje se održalo u Seattle-u u Sjedinjenim Američkim Državama.

Imagine Cup je najveće globalno tehnološko natjecanje koje studentima tehničkih i ostalih znanosti omogućuje da se udruže u timove, iskoriste svoju kreativnost, strast i tehnološko znanje kako bi napravili značajan utjecaj na okolinu u kojoj živimo, radimo i igramo se. Svake godine desetci tisuća studenata natječu se za novčane nagrade, putovanja i, možda najbitnije, slavu.

Posjetite predavanje i saznajte više o natjecanju općenito, prošlogodišnjem pohodu, ali i ostalim mogućnostima koje vam Microsoft nudi kao studentima, a ukoliko vas zanima Data Science, svakako dođite na predavanje jer imamo ponudu koja će vas zanimati!

Predavanje će se održati Filip Glavota, Technical Evangelist iz Microsofta, u ponedjeljak 27.03.2017. s početkom u 11:30 u dvorani K2-12 (Kampus) u zgradi Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (FERIT Osijek).

Filip Glavota, Technical Evangelist, Developer Experience, Microsoft Croatia

prof.dr.sc. Goran Martinović, FERIT Osijek

⇦ Nazad na pregled obavijesti