Opće obavijesti

Međunarodna znanstvena konferencija Smart Systems and Technologies 2016 - SST 2016

07.10.2016. | Josip Balen PromovirajIspis

 

Međunarodna znanstvena konferenciju pod nazivom Smart Systems and Technologies 2016 (SST 2016) koju organizira Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, održati će se od 12. do 14. listopada 2016. godine u Hotelu Osijek.

  

Iako je SST 2016 prva konferencija na temu pametnih sustava i tehnologija koju organizira FERIT Osijek veseli nas veliki broj pristiglih radova i velki interes domaćih i stanih znanstvenika koji će sudjelovati na SST konferenciji. Detaljni program SST konferencije možete vidjeti na sljedećem linku: http://www.etfos.unios.hr/sst2016/index.php/conferece-program/. 

Cijelokupni program konferencije održati će se u ,moderno uređenim dvoranama Hotela Osijek. Uz izlaganje prihvaćenih znanstvenih članaka održati će se i tri keynote predavanja s uglednim znanastvenicima i stručnjacima iz područja pametnih sustava i tehnologija: prof. Francesco Grimaccia s Politecnico di Milano,  prof. Dieter Kraus s City University of Applied Sciences, Bremen i prof. Gregor Papa s Jožef Štefan Institute Ljubljana.

SST konferencija ima i bogati neformalni program tijekom kojeg će se svi sudionici obići najznačajnije dijelove grada Osijeka, otići na izlet u Baranju te uživati u tradicionalnim slavonskim i baranjskim jelima i pićima.

Veliki utjecaj i značenja konferencije prepoznala su državne i međunarodne znanstvene i stručne ogranizacije pa je tako SST konferencija tehnički susponzorirana od strane Ministartsva znanosti, obrazovanja i sporta, IEEE Regije 8, Hrvatske Sekcije IEEE, Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Akademije tehničkih znanosti HRvatske i HRO CIGRE organizacije. 

VIše detalja o SST 2016 konferenciji možete vidjeti na: http://www.etfos.unios.hr/sst2016/

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti