Opće obavijesti

3. Leadership Forum udruge Alumni EFOS - predavanje prof. Pavune

06.10.2016. | Kruno MiličevićPromovirajIspis

Prosljeđujem poziv s Ekonomskog fakulteta Osijek:

 

Poštovani,

 

s početkom nove akademske godine vrijeme je i za novi, 3. Leadership Forum udruge Alumni EFOS. Ovaj put, u goste nam dolazi profesor Davor Pavuna, poznati fizičar i izumitelj, jedan od pokretača Prvog kongresa hrvatskih znanstvenika 2005. godine.

Profesora Pavunu ne treba posebno predstavljati, ali za one kojima je manje poznat, evo nekoliko informacija: Davor Pavuna rođen je u Koprivnici, 15. travnja 1952. godine, osnovnu školu završio je u Osijeku. Maturirao je u V. gimnaziji u Zagrebu , diplomirao je eksperimentalnu fiziku na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.  Doktor znanosti postao je na University of Leeds 1982. godine iz područja fizike kondenzirane materije. Od 1986. godine radi u Lausanneu u Švicarskoj kao sveučilišni profesor fizike, kemije kondenzirane materije te mikro i opto elektronike. Profesor Pavuna je savjetnik poduzećima u nekoliko država. Govori pet jezika, a u slobodno vrijeme svira u jazz sastavu 4e Etage.

Predavanje profesora Pavune održat će se 13. listopada 2016. godine u 18 sati u dvorani 1 na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Kao i do sada, cilj predavanja je podijeliti iskustvo izvrsnih lidera, menadžera, stručnjaka u procesu postizanja izvrsnosti.

Predavanje je namijenjeno prvenstveno članovima udruge ALUMNI EFOS, studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, ali i svim zainteresiranim članovima akademske zajednice sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Molimo sve, koji žele sudjelovati na ovom predavanju da se prijave i zauzmu svoje mjesto putem e-maila: alumni.efos@efos.hr najkasnije do 11.10.2016. godine, zbog ograničenog broja mjesta u dvorani.

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se na alumni.efos@efos.hr

 

Srdačan pozdrav,

Dr.sc. Tadija Vrdoljak, predsjednik Udruge

⇦ Nazad na pregled obavijesti