Opće obavijesti

Nagrada studentskog kapelana za studente, studentske organizacije i djelatnike Sveučilišta

14.05.2015. | Emilija Horvat PromovirajIspis

Studentski kapelan Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, p. Arkadiusz Krasicki, CSSp, u suradnji s udrugom DUHOS, treći put dodjeljuje jedinstvenu „Nagradu studentskog kapelana za humanitarno i etično ponašanje studenata, djelatnika i organizacija Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku“. Natječaj je otvoren i traje do svetkovine Pedesetnice (24. svibnja 2015.). 

 

Ovom se nagradom želi nagraditi trud i angažman pojedinaca i organizacija koji svojim predanim radom doprinose stvaranju pozitivnog okruženja i boljitka zajednice. Želi se iskazati važnost humanitarnog i etičnog ponašanja u društvu, te doprinijeti stvaranju socijalnog povjerenja nagrađujući pojedince i udruge čije djelovanje predstavlja poželjan oblik ponašanja.

 

Kandidati mogu prijave podnijeti osobno ili iste mogu biti podnesene od strane drugih osoba (nominacije). Nominirana osoba ili organizacija mora ispunjavati minimalno jedan od kriterija (navedeno pod Kriteriji u tekstu natječaja) za koji se prijavljuje. Ispunjavanje kriterija za koji se osoba ili organizacija prijavljuje mora se odnositi na vrijeme od siječnja 2014. zaključno s veljačom 2015.

 

Cjeloviti tekst natječaja, s Obrascem za prijave, koji se podnose elektroničkim putem, možete pronaći na stranicama udruge DUHOS - www.duhos.com.

 

 

DUHOS i studentski kapelan

p. Arkadiusz Krasicki, CSSp

⇦ Nazad na pregled obavijesti