Opće obavijesti

PMIDayz 2015 - Obavijest

23.04.2015. | Goran Martinović PromovirajIspis

Poštovani studenti, poštovani nastavnici,

ovogodišnja PMIDayz konferencija (www.pmidayz.com) održat će se u Osijeku od 28. do 30. svibnja. Konferencija je besplatna, a za pretkonferencijsko predavanje studenti imaju značajan popust.

PMIDayz je konferencija koja promicanjem specifičnih disciplina i metoda koje se primjenjuju u vođenju projekata pokušava doprinijeti većem broju uspješno dovršenih projekata. Razlog tome je jednostavan - uspješno dovršeni projekti dosezanjem planiranih ciljeva višestruko vraćaju uložena sredstva. Konferencija je nastala, kao svojevrstan “dodatak” KulenDayz konferencije, gdje PMI Hrvatska ima svoj PM track, koji je već nekoliko godina za redom najposjećeniji track na KulenDayzima.

Naslovna tema ovogodišnje PMIDayz konferencije je  "Upravljanje projektnim timovima". Na konferenciji će biti govora o motivaciji, rješavanju konflikata, vođenju i izboru članova tima. Vođenje projekata uz osnovne vještine planiranja, procjene, optimizacije, uključuje i „soft skills“. Upravljanje i vođenje članova tima, komunikacija s naručiteljima, pravilno provedeni zahtjevi za promjene su vještine koje redovno zapostavljamo u obrazovanju i svakodnevnom stručnom usavršavanju. PMIDayz konferencija želi popraviti ovaj nesrazmjer u znanju i vještinama.

Više informacija o konferenciji i program konferencije možete pronaći na www.pmidayz.com.

Lijep pozdrav,

PMIDayz

⇦ Nazad na pregled obavijesti