Opće obavijesti

Droidcon – Android konferencija 2015

02.03.2015. | Goran Martinović PromovirajIspis

Poštovani kolege studenti,

droidcon je najveća Android konferencija na svijetu koja uspješno okuplja stručnjake kao vrhunske govornike i sudionike već 6 godina kroz 20 zemalja. Ove godine, 29. i 30.4., droidcon će se po prvi puta održati i u Hrvatskoj. Očekuje se preko 400 sudionika, što droidcon Zagreb čini najvećom konferencijom takve vrste na području jugoistočne Europe.

Informacije o kartama za konferenciju kao i sve druge informacije možete pronaći na web stranici http://droidcon.hr.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji, Elektrotehnički fakultet Osijek i Zavod za programsko inženjerstvo u suradnji s organizatorima, tvrtkom Troido iz Zagreba, osiguravaju mogućnost besplatne kotizacije i to:

  1. Dvije besplatne kotizacije i osiguran put osvajaju najbolji studenti na kolegiju „Razvoj mobilnih aplikacija“ na Diplomskom studiju računarstva.

  2. Tri besplatne kotizacije i osiguran put studenti Elektrotehničkog fakulteta mogu osvojiti prijavom na interno natjecanje Zvoda za programsko inženjerstvo u izradi mobilne aplikacije za Android platformu. Moguće je kandidirati bilo koji Android projekt čiji ste isključivi autor. Potrebno je priložiti izvorni kod, zapakiranu aplikaciju te pripremiti dokumentaciju i prezentaciju prema uputama koje će biti objavljene nakon predstavljanja natjecanja. Više informacija moguće je dobiti na predstavljanju koje će se održati u dolje navedenom terminu.

  3. Organizatori droidcona nude priliku svim studentima za sudjelovanje u njihovom natječaju gdje također možete osvojiti studentsku kotizaciju za droidcon. Više informacija moguće je pronaći na slici u prilogu ove obavijesti ili na http://droidcon.hr/en/2015/02/20/droidcon-student-challenge-2/

Radi dobivanja detaljnih informacija pozivaju se svi zainteresirani studenti na prezentaciju konferencije u četvrtak, 05.03.2015., u 09:00h, u prostoriju K2-12 u zgradi ETF-a u kampusu.

⇦ Nazad na pregled obavijesti