Novosti i događanja

Poziv za sudjelovanje na BEST online stručni seminar

30.03.2021. | Ana Šokčević PromovirajIspis

Pozivamo studente da sudjeluju na BEST online stručnom seminaru 2021. čiji je cilj studentima približiti temu goriva i energije.

"The Energy Dilemma" je online stručni seminar u organizaciji studentske udruge BEST Zagreb, koji studentima od 24. do 29. svibnja omogućuje upoznavanje s tematikom goriva - benzin, dizel, biogoriva, električna energija i vodik te budućnosti istraživanja i proizvodnje istih.

Osim studenata Sveučilišta u Zagrebu, na seminaru će prisustvovati studenti iz Europe. Seminar je izvrsna prilika domaćim, kao i stranim studentima, za proširivanje znanja o industriji goriva sudjelovanjem u predavanjima profesora i stručnjaka i stjecanje iskustva iz struke. 

Također, tijekom seminara, svi studenti osim akademskih obveza imaju priliku prisustvovati društvenim događajima čija je svrha povezivanje ljudi i kultura iz cijele Europe te su odlična prilika za stjecanje novih prijateljstava.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti preddiplomskih i diplomskih studija tehničkih i tehnoloških fakulteta svih europskih sveučilišta. Prilikom odabira, u obzir će se uzeti motivacija, angažman oko tematike i raznovrsnost studenata. Nakon odslušanog seminara i izvršenih akademskih obveza, studenti dobivaju potvrdu o uspješnom pohađanju seminara koju mogu priložiti Sveučilištu, što se računa kao položen 1 ECTS bod.

Prijave traju do: 06.04.2021. 23:00 h

Informacije o rasporedu te link za prijavu mogu pronaći na našoj web stranici: https://best.hr/course/#home

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti