Novosti i događanja

Obavijest studentima vezano uz izrečene mjere samoizolacije

26.10.2020. | Danijel TopićPromovirajIspis

Poštovane studentice i studenti,

ukoliko Vam je određena mjera samoizolacije ili ukoliko ste Covid-19 pozitivni, molimo Vas da se javite e-mailom u studentsku službu na studentska.služba@ferit.hr te predmetnim nastavnicima kako bi Vam se mogao pravdati izostanak s nastave.

 

Nadalje, zahvaljujemo se svim studentima FERIT-a na odgovornom ponašanju te vas i dalje pozivamo na odgovornom ponašanje i pridržavanje navedenih mjera.

  • Tijekom boravka u zgradi fakulteta te tijekom održavanja nastave svi studenti i nastavnici obvezni su nositi zaštitne maske za lice.
  • Dezinfekcija ruku na ulasku u zgradu Fakulteta
  • Kod ulaska i izlaska iz ustanove, kretanja ustanovom te boravka u prostoriji ustanove neophodno je držati razmak najmanje jednog i pol metra od drugih osoba.

a posebno naglašavamo sljedeće:

  • Osobe s povišenom temperaturom. Nastavnici, studenti i druge osobe ne ulaze u vanjske prostore (dvorište, vrt, igralište) i unutarnje prostore ustanove ako imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili za koje postoji vjerojatnost da su bili u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili sumnja na zarazu COVID-19 ili su u samoizolaciji.

Nadam se da ćemo i ovaj semestar uspješno odraditi nastavu i zadržati kvalitetu nastave na što je moguće većoj razini.

⇦ Nazad na pregled obavijesti