Novosti i događanja

Rezultati natječaja za upis studenata u 1. godinu diplomskih sveučilišnih studija FERIT-a u akademskoj godini 2020./2021.

09.10.2020. | Danijel TopićPromovirajIspis

Poštovane studentice i studenti,

U privitku obavijesti nalazi se rang lista za upis studenata u 1. godinu diplomskih sveučilišnih studija FERIT-a u akademskoj godini 2020./2021.

Upisi će se održati online do 13. listopada (utorak) 2020. Za upis je potrebno poslati dokaz o uplati troškova upisa (upisnina 300 kn + 30 kn za projekte Studentskog zbora) te presliku osobne iskaznice na email: upisi@ferit.hr.

Dodatno

Svi studenti koji su završili Razlikovne obveze ili su studij završili van FERIT-a trebaju se javiti u ured za studente radi izdavanje studentske iskaznice i novog AAI identiteta, a ostalim studentima će se studentska iskaznica aktivirati nakon izvršenog upisa.

Molimo sve koji nisu do tada predali uvezani završni rad da ga ponesu i predaju prilikom upisa.

Studenti koji će se uvjete za upis 1. godine diplomskog studija ostvariti na izvanrednom ispitnom roku (8.10.) mogu se prijaviti za drugi krug upisa na diplomske studije preko web sučelja: https://upisi.ferit.hr/

Za drugi upisni krug ostalo je slobodnih mjesta na sljedećim diplomskim studijima:

  • Diplomski sveučilišni studij Elektrotehnike, smjer Elektroenergetika, izborni blok Industrijska elektroenergetika (DEC) – 4 slobodna mjesta.
  • Diplomski sveučilišni studij Računarstvo, izborni blok Robotika i umjetna inteligencija (DRB) – 7 slobodnih mjesta.

Zbog malog broja zainteresiranih studenata ove godine se neće izvoditi:

Izborni blok Računalno inženjerstvo (DRA) na Diplomskom studiju Računarstva i izborni blok Komunikacijske tehnologije (DKA) na diplomskom studiju Elektrotehnika, smjer Komunikacije i informatika neće se izvoditi zbog nedovoljnog broja zainteresiranih studenata.

⇦ Nazad na pregled obavijesti