Novosti i događanja

Dodatni izvanredni ispitni rok i produljenje roka za upis u više godine i prijave za diplomske studije

01.10.2020. | Danijel TopićPromovirajIspis

Poštovane studentice i studenti,

 

sukladno preporukama Sveučilišta J. J. Strossmayera i odluci o produljenju roka za upise u 1. godine diplomskih studija organizirat će se još jedan izvanredni ispitni rok.

Izvanrednom ispitnom roku mogu pristupiti samo studenti kojima nedostaje jedan ispit za ostvarenje uvjeta za upis u višu godinu ili za završetak studija. Studenti koji žele izaći na ispitni rok dužni su napraviti prijavu popunjavanjem e-obrasca u nastavku obavijesti te imaju pravo prijaviti samo jedan ispit. Rok za prijavu ispita je 5. listopada 2020. do 23.59 h. Studenti koji ne prijave ispit putem ovog obrasca neće moći pristupiti ispitu.

Obrazac za prijavu ispita:

https://forms.gle/6fULFWfqE2m2YTRD9

Pismeni ispiti će se održati u četvrtak 8. listopada (točan termin će biti objavljen u ponedjeljak 5. listopada), a usmeni ispiti  će se održati do 14. listopada.

Upis u više godine preddiplomskih sveučilišnih, preddiplomskih stručnih i diplomskih studija produljuju se do 15. listopada.

Prijave za upisu 1. godinu diplomskih studija produljuju se do 5. listopada, a rang-lista i raspored upisa bit će objavljeni 9. listopada 2020. Nastava na 1. godinama diplomskih studija započinje 12. listopada 2020. te je moraju pohađati svi studenti koji plasmanom na rang-listi ostvare pravo upisa.

Izvanredna sjednica Odbora za diplomske i završne ispite održat će se 14. listopada 2020.

⇦ Nazad na pregled obavijesti