Novosti i događanja

Izvođenje nastave u akademskoj 2020./2021.

28.09.2020. | Danijel TopićPromovirajIspis

Poštovane studentice i studenti,


nastava u akademskoj 2020./2021. na preddiplomskim sveučilišnim i stručnim studijima započinje 5. listopada 2020, dok na 1. godini diplomskih studija započinje 12. listopada 2020.

Tijekom zimskog semestra akademske 2020./2021. cilj je održavati nastavu što je moguće više na klasični, kontaktni način, kao nastava uživo, uz prisutnost nastavnika i studenta na Fakultetu u skladu s izvedbenim nastavnim planom i u skladu s kriterijima propisanima za studijske programe u postupcima inicijalne akreditacije, odnosno reakreditacije, a iznimno kao nastava na daljinu kad epidemiološke okolnosti i mjere to zahtijevaju.


Sukladno svim preporukama nastava će se izvoditi na sljedeći način:

  • Predavanja će se izvoditi dio uživo, a dio u virtualnom okruženju (on line)  s obzirom na ograničenost prostornih kapaciteta u skladu s epidemiološkim preporukama.
  • Auditorne, laboratorijske i konstrukcijske vježbe - cilj je u potpunosti izvoditi u uživo ( na fakultetu) dokle god to epidemiološka situacija bude dozvoljavala.

Tijekom održavanja nastave svi studenti i nastavnici obvezni su nositi maske. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, izvođenje nastave će se svakako prilagoditi novonastaloj situaciji.

Naglasak na upute HZJZ:

Podsjećam da je obavezno pridržavanje svi epidemioloških mjera i preporuka (HZJZ) prilikom boravka na fakultetu:

a posebno naglašavamo sljedeće:

  • Osobe s povišenom temperaturom. Nastavnici, studenti i druge osobe ne ulaze u vanjske prostore (dvorište, vrt, igralište) i unutarnje prostore ustanove ako imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili za koje postoji vjerojatnost da su bili u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili sumnja na zarazu COVID-19 ili su u samoizolaciji.

Nadam se da ćemo i ovaj semestar uspješno odraditi nastavu i zadržati kvalitetu nastave na što je moguće većoj razini.


Hvala svima i srdačan pozdrav

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti