Novosti i događanja

Prijave za upis na diplomske studije FERIT-a

14.09.2020. | Danijel TopićPromovirajIspis

Prijave za upis u I. godinu diplomskih studija primaju se:

od 15. do 25. rujna 2020.g.

isključivo online preko web sučelja dostupnog na: https://upisi.ferit.hr/

Kandidati koji imaju aktivan FERIT-ov  AAI@EduHr identitet (npr. pperic@etfos.hr) prijavljuju se tako da kliknu:

Imam važeće AAI@EduHr podatke na FERIT-u

Kandidati koji nemaju FERIT-ov AAI@EduHr identitet tada se prijavljuju tako da kliknu:

Nemam FERIT AAI@EduHr

Također kandidati koji nemaju FERIT AAI@EduHr identitet moraju uploadati sljedeće dokumente:

  • Svjedodžbu o završenom preddiplomskom studiju ili Uvjerenje
  • Dopunsku ispravu o studiju (supplement) ili prijepis ocjena
  • Rodni list
  • Domovnica

U tom roku mogu se prijaviti svi kandidati koji su završili preddiplomske sveučilišne studije kao i studenti koji će te studije završiti, odnosno za čije će završne radove biti uspješno usvojena pozitivna ocjena najkasnije na sjednici Odbora za završne i diplomske radove koja će se održati 30. rujna 2020.g.*

Ako u trenutku prijave studenti nemaju položene sve ispite, prijava za upis na diplomski studij bit će važeća pod uvjetom da polože sve ispite najkasnije 30. rujna 2020.

Rang-lista i raspored upisa bit će objavljeni 02. listopada 2020. Nastava počinje 5. listopada 2020. te je moraju pohađati svi studenti koji plasmanom na rang-listi ostvare pravo upisa. 

U vezi moguće razlike ispita v. dodatni privitak "razlika pri upisu diplomskog studija-2019-09-06". 

Ukupni troškovi upisa iznose 330 kn te će ih biti moguće uplatiti u cijelosti nakon formiranja konačne rang liste. Studenti koji su već uplatili dio troškova prilikom predaje prijave (u pravilu 300 kn razredbenog postupka) platit će samo razliku do ukupnog troška od 330 kn.

Više o natječaju na:

https://www.ferit.unios.hr/dokumenti/studenti/dokumenti-o-studijima-i-studiranju/Natje%C4%8Daj-diplomski-2020_2021_unios.pdf

*  Podsjećaju se studenti preddipl. sv. studija da nakon ocjenjivanja konačne verzije od strane mentora (na Maku korak [4/9]) i prijave ispita u ISVU (na Maku korak [5/9]) prema Pravilniku o završnim i diplomskim ispitima član Odbora ima pravo i do 7 dana pregledavati rad, tj. ako je mentor ocijenio rad i student prijavio ispit nakon 23. rujna, postoji mogućnost da član Odbora do sjednice ne pregleda rad pa na sjednici ocjena ne bude usvojena, tj. da student mora čekati sljedeću sjednicu Odbora.

⇦ Nazad na pregled obavijesti