Novosti i događanja

Projekt „Vrednovanje učenja na daljinu na visokoškolskim ustanovama u Srbiji i Hrvatskoj“

09.09.2020. | Ana Šokčević PromovirajIspis

Situacija u kojoj smo se našli zbog epidemije koronavirusa pred sve nas je stavila nove izazove, a jedan od njih je zasigurno bio i održavanje nastave na daljinu. Kako bi kao znanstvenici u sustavu visokoškolskog obrazovanja odgovorili na ove izazove pokrenut je projekt „Vrednovanje učenja na daljinu na visokoškolskim ustanovama u Srbiji i Hrvatskoj“, a istraživanje je odobrilo Etičko povjerenstvo Filozofskog Fakulteta u Novom Sadu (http://psihologija.ff.uns.ac.rs/etika/?odobreno=202005132030_poLd).

Međukulturalno istraživanje provodi tim istraživača sa Sveučilišta u Novom Sadu i Sveučilišta Josip Jurja Strossmayera u Osijeku, a cilj je ispitati kako studenti doživljavaju učenje na daljinu, te kakve utjecaje ovaj oblik rada ima na različite ishode u učenju tijekom pandemije COVID-19.

Molila bih Vas da nam pomognete u prikupljanju ovih vrijednih podataka te proslijedite link s upitnicima vašim studentima. Popunjavanje upitnika je u potpunosti anonimno i dobrovoljno, a traje 30-ak minuta. Po završetku istraživanja ustupit ćemo Vam rezultate u obliku izvještaja za Vaš Fakultet.

Poveznica na upitnik:  https://forms.gle/23tB8akYdz5Qq6Pg7

 

 

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti