Novosti i događanja

Istraživački projekt: "Tjelesna aktivnost na populaciji studenata Osječko - baranjske županije"

21.04.2020. | Ana Šokčević PromovirajIspis

U sklopu istraživačkog projekta pod nazivom Tjelesna aktivnost na populaciji studenata Osječko - baranjske županije koji se provodi s ciljem poboljšanja kvalitete i stvaranja novih sadržaja tjelesne aktivnosti studentske populacije, a s obzirom na novonastalu situaciju sa COVID - 19., molimo popunite sljedeću anketu o tjelesnoj aktvnosti u proteklih 7 dana.

Anketa ima svega 7 pitanja te Vam ispunjavanje neće trajati duže od 3min! 

 

Anketu mogu ispuniti svi studenti, potpuno iskreno, kako bismo dobili stvarne podatke koje će nam kasnije pomoći u kreiranju novih aktivnosti, sadržaja i programa za studentsku populaciju, odnosno VAS!

U nastavku link za ispunjavanje ankete:  https://forms.gle/YKQ7aFy8AM7ZDNpNA    <----kliknuti na link

 

Pomoću ankete procijenit ćemo Vašu tjelesnu aktivnost u prošlih 7 dana. Molio bih Vas da anketu ispunjavate potpuno iskreno. Anketa je vrlo jednostavna, traži od Vas procjenu tjelesne aktivnosti podijeljene na izrazito napornu, umjerenu, tjelesnu aktivnost hodanja te sjedenje. Napomena, kada se u pitanju traži broj minuta, misli se na broj minuta u danu kada ste imali određenu tjelesenu aktivnost - primjerice netko je bio izrazito aktivan 4 dana u tjednu i 80 min u danu. Ne zbrajate sve minute svih dana, već minute u jednom danu. I u odgovore upisujete samo brojke, nije potrebno pisati nikakve riječi, znakove, ... Ostalo je vrlo jednostavno, pročitati pažljivo pitanje i dati svoj iskren odgovor.

 

 

Odsjek za Kineziologiju,

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti,

Sveučilište Josip Juraj Strossmayer, Osijek, Hrvatska

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti