Novosti i događanja

Rezultati natječaja za izbor i prijam zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto II. vrste -viši laborant na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu u Zavodu za programsko inženjerstvo

11.03.2019. | Emilija Horvat PromovirajIspis

 

 

Poštovani,

 

izvješćujemo vas da je na temelju javnog Natječaja za izbor i prijam jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto II. vrste - viši laborant u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu u Zavodu za programsko inženjerstvo na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, objavljenog 06. veljače 2019. u „Narodnim novinama“ broj 13/2019., „Glasu Slavonije“,   na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje-Regionalni ured Osijek i mrežnim stranicama Fakulteta i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku proveden natječajni postupak za izbor i prijam zaposlenika. Na temelju prijedloga Povjerenstva za provedbu postupka izbora i prijama zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto II. vrste - viši laborant na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu u Zavodu za programsko inženjerstvo, Odlukom Dekana Fakulteta od 04. ožujka 2019. godine na radno mjesto II. vrste - iši laborant na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu u Zavodu za programsko inženjerstvo na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku izabran je Luka Loina, univ. bacc. ing. comp.

 

Svim pristupnicima prijavljenim na javni natječaj zahvaljujemo na iskazanom interesu za rad na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

⇦ Nazad na pregled obavijesti