Novosti i događanja

22. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku & FERIT

17.12.2018. | Ana Šokčević PromovirajIspis

22. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku se održala u četrvtak,13. i petak, 14. prosinca 2018. godine od 10:00 do 18:00 sati na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, Vladimira Preloga 1, Sveučilišni kampus.

 

Smotra Sveučilišta se organizira za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, sveučilišnim i stručnim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Osijeku, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

Na Smotri se predstavilo 12 fakulteta i 4 Odjela, između kojih i naš FERIT!

Novost u ovogodišnjem programu Smotre je predstavljanje područja znanosti/umjetnosti kroz predavanja i radionice pojedinih sastavnica Sveučilišta prema utvrđenom rasporedu.

Uz uobičajene promotivne materijale FERIT-a (letci, brošure) vezane za studijske programe i uvjete upisa na iste, te uz tipične primjere laboratorijske opreme koja se koristi tijekom studiranja i u praksi, ove godine prikazano je i niz studentskih maketa koje su u zadnje dvije godine izrađivane u okviru FERIT-ovog studentskog natječaja Pro-Student 

U prilogu pogledajte....

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti