Novosti i događanja

Nagrada studentskog kapelana za studente, djelatnike, studentske organizacije i djelatnike Sveučilišta

02.05.2017. | Dario Došen PromovirajIspis

Studentski kapelan Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, p. Arkadiusz Krasicki, CSSp u suradnji sa udrugom DUHOS, ponovno dodjeljuje jedinstvenu „Nagradu studentskog kapelana za humanitarno i etično ponašanje studenata, djelatnika i organizacija Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku“. Natječaj je otvoren od 17. travnja 2017., a traje do svetkovine Duhova (4. lipnja 2017.). 

 

Ovom nagradom želi se nagraditi trud i angažman pojedinaca i organizacija koje svojim predanim radom doprinose stvaranju pozitivnog okruženja i boljitka zajednice. Želi se iskazati važnost humanitarnog i etičnog ponašanja u društvu, te doprinijeti stvaranju socijalnog povjerenja nagrađujući pojedince i udruge čije djelovanje predstavlja poželjan oblik ponašanja.

 

Kandidati mogu prijave podnijeti osobno ili prijave mogu biti podnesene od strane drugih osoba (nominacije). Nominirana osoba ili organizacija mora ispunjavati minimalno jedan od kriterija (navedeno pod Kriteriji u tekstu natječaja) za koji se prijavljuje. Ispunjavanje kriterija za koji se osoba ili organizacija prijavljuje mora se odnositi na vrijeme od siječnja 2016. zaključno sa ožujkom 2017.

 

Cjeloviti tekst natječaja, sa Obrascem za prijave, koje se podnose elektroničkim putem, možete pronaći na mrežnim stranicama udruge DUHOS - http://duhos.com/arhiva-vijesti/2017/stop-losim-vijestima-vrijeme-da-nagradimo-dobro-plemenito-2/

 

 

DUHOS i studentski kapelan

p. Arkadiusz Krasicki, CSSp

⇦ Nazad na pregled obavijesti