News and events

ODRŽAVANJE LABORATORIJSKIH VJEŽBI

11.05.2020. | Danijel TopićPromovirajIspis

ODRŽAVANJE LABORATORIJSKIH VJEŽBI

Poštovane studentice i studenti,

Obavještavam vas da od 18. svibnja započinjemo s održavanjem laboratorijskih vježbi u laboratorijima na onim kolegijima za koje je dio vježbi neophodno odraditi u laboratorijima. Tijekom utorka/srijede (12./13. svibnja) bit će objavljen popis kolegija i raspored održavanja vježbi. Vježbe će održavati u skupnima do 10 osoba (9 studenata + 1 nastavnik) uz pridržavanje preporuka koje je donio i objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Sveucilista_nastava_8-5.pdf

Molimo sve studente da se prilikom pohađanja vježbi pridržavaju svih uputa propisanih od strane HZJZ, a posebno naglašavamo sljedeće:

  • Osobe s povišenom temperaturom. Nastavnici, studenti i druge osobe ne ulaze u vanjske prostore (dvorište, vrt, igralište) i unutarnje prostore ustanove ako imaju povišenu tjelesnu temperaturu, respiratorne simptome poput kašlja i kratkog daha ili za koje postoji vjerojatnost da su bili u kontaktu s osobama pozitivnim na COVID-19 ili sumnja na zarazu COVID-19 ili su u samoizolaciji.
  • Kod ulaska i izlaska iz ustanove, kretanja ustanovom te boravka u prostoriji ustanove neophodno je držati razmak najmanje 2 metra od drugih osoba.
  • Dezinficijens. Na ulazu i na još nekoliko lako dostupnih mjesta, postavit će se dozatori s dezinficijensom za dezinfekciju ruku. Sredstvo za dezinfekciju potrebno je nanijeti na suhe i čiste dlanove; dlanove i područje između prstiju potrebno je protrljati dok se ne osuše, a sredstvo nije potrebno isprati.
  • Maske. Ako se provođenje nastave i ispita može organizirati na opisani način, nošenje maski ili drugih pokrivala za usta i nos kod studenta i nastavnika nije nužno ali se preporučuje.
⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava