News and events

Loomen mobilna aplikacija i primanje obavijesti s Loomena

20.03.2020. | Danijel TopićPromovirajIspis

Poštovane studentice i studenti,

s obzirom da je Loomen  tijekom odvijanja nastave na daljinu pojačano opterećen, povremeno može doći do prekida veze te vas molimo za strpljenje. Dobili smo obavijest iz Carneta da e-mailovi preko stranice www.loomen.carnet.hr trenutno ne funkcioniraju (ne dolaze obavijesti na mail kada ih nastavnik objavi na forumima) stoga vas molim da redovito i svakodnevno pratite obavijesti na forumima Loomen stranica kolegija na koje ste pretplaćeni kao i upute nastavnika.

Također vas obavještavam da Loomenu možete pristupiti preko aplikacije Moodle mobile dostupne putem Trgovine aplikacijama (Play Store) za Android, Apple store aplikacije za iOS sustave te Windows Phone Store za Windows uređaje. Više na sljedećoj poveznici: https://loomen.carnet.hr/mod/forum/discuss.php?d=51380  

Nakon instalacije, aplikaciju je potrebno pokrenuti, a potom u prozor za unos adrese sustava upisati: www.loomen.carnet.hr. Prilikom prve prijave aplikacija će zahtijevati prijavu u sustav kroz preglednik. Odaberite AAI@Edu.hr ikonu za prijavu putem preglednika te se prijavite s podacima AAI@Edu.hr elektroničkog identiteta. Nakon uspješne prijave, sustav će prikazati popis vaših kolegija. Kako biste dobivali obavijesti s Loomena na mobilni uređaj potrebno je konfigurirati postavke na mobilnoj aplikaciji (Postavke/Postavke obavijesti i uključiti koje obavijesti želite primati.)

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava