News and events

Mjere predostrožnosti u slučaju obustave nastave zbog korona virusa.

13.03.2020. | Danijel TopićPromovirajIspis

Poštovane studentice i studenti,

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj od ponedjeljka 16. ožujka 2020. obustavlja  kontaktna nastava na dva tjedna (do 30.3.2020.) i u tom će se razdoblju nastava održavati putem platforme za učenje na daljinu Loomen. Molimo sve studente koji se eventualno nisu upisali na kolegije na Loomenu da to učine i da na Loomenu prate sve obavijesti vezane uz pojedine kolegije.

Svim su nastavnicima e-mailom poslane upute za izvođenje nastave na daljinu i oni će sve studente na svojim kolegijima upućivati na materijale i načine izvođenja. 

Svi studenti koji su u proteklih 14 dana boravili izvan Republike Hrvatske dužni su ostati u samoizolaciji (14 dana od povratka). U slučaju pojave simptoma tijekom samoizolacije moraju se javiti nadležnom epidemiologu prema uputama HZJZ (https://www.hzjz.hr/aktualnosti/brojevi-telefona-hzjz-na-temu-koronavirusa/).

Također u nastavku e-maila šaljem i link u kojem se nalaze i ostale preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezane uz korona virus:

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava