News and events

Natječaj za upis polaznika na Razlikovne obveze u akademskoj 2019./2020.

07.10.2019. | Danijel TopićPromovirajIspis

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek u vremenu od 07.do 15.  listopada 2019. godine prima prijave za upis studenata u akademskoj 2019./2020. godini:

  • na Razlikovne obveze smjera Elektroenergetika, za stjecanje uvjeta za kandidiranje za upis u statusu redovitog studenta diplomskog sveučilišnog studija Elektrotehnika, smjer Elektroenergetika na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
  • na Razlikovne obveze smjera Komunikacije i informatika, za stjecanje uvjeta za kandidiranje za upis u statusu redovitog studenta diplomskog sveučilišnog studija Elektrotehnika, smjer Komunikacije i informatika na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek
  • na Razlikovne obveze smjera Računarstvo, za stjecanje uvjeta za kandidiranje za upis u statusu redovitog studenta diplomskog sveučilišnog studija Računarstvo na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek

Detalji natječaja i obrasci su u privitku. Rang-lista i raspored upisa bit će objavljeni 16. listopada 2019.

Polaznici koji 2019./2020. ponavljaju Razlikovne obveze, tj. upisali su Razlikovne obveze prvi put 2018./2019. ili ranije, trebaju najkasnije do 25. listopada doći u St. službu podnijeti zamolbu za upis ponavljanja Razlikovnih obveza u ak. god. 2019./2020.

Polaznici koji su upisali Razlikovne obveze prvi put 2017./2018. ili 2018./2019. i upisuju ponavljanje Razlikovnih obveza, plaćaju 10 % školarine.

Svim polaznicima, neovisno kada su upisali Razlikovne obveze prvi put, nakon jedne godine ponavljanja Razlikovnih obveza, Povjerenstvo za nastavu i studentska pitanja pri svakom sljedećem ponavljanju Razlikovnih obveza utvrđuje eventualno potrebnu dodatnu razliku predmeta. Školarina za te predmete utvrđuje se na temelju pripadajućih ECTS-a i školarine Razlikovnih obveza tako što je postotak potrebne školarine jednak postotku ECTS-a predmeta razlike u odnosu na 60 ECTS-a. Ova se odluka primjenjuje od upisa ak. godine 2017./2018. za sve polaznike.

Polaznici mogu pohađati Razlikovne obveze najviše četiri godine.

Nastava na Razlikovnim obvezama počinje u ponedjeljak, 21. listopada 2019., prema rasporedu koji će biti objavljen na linku:

http://www.ferit.unios.hr/studenti/raspored-nastave-i-ispita/

te je moraju pohađati svi polaznici koji podnesu prijavu na natječaj ili je namjeravaju podnijeti do isteka navedenog roka (15. listopada) te budu zadovoljili uvjete za upis.

Program Razlikovnih obveza nalazi se na linku:

https://www.ferit.unios.hr/dokumenti/studiji/razlikovne-obveze/opis-i-program-razlikovnih-obveza/PROGRAM-RAZLIKOVNIH-OBVEZA-11-10-2019.PDF

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava