News and events

Prezentacija izbornih predmeta i izbornih blokova, studija, smjerova - Podsjetnik!!!

04.09.2019. | Tomislav ZAKOM Matić PromovirajIspis

Prezentacije izbornih predmeta i izbornih blokova, studija, smjerova za akademsku godinu 2019./2020. održat će se u srijedu, 11.09.2019. godine.

Na prezentacije se pozivaju svi studenti koji će u ak. godini 2019./2020. po prvi put upisati:

- 2. godinu preddipl. sv. studija Elektrotehnika i informacijska tehnologija (biraju izb. blokove)

- 2. ili 3. godinu stručnog studija (biraju izb. predmete)

- 1. godinu diplomskog sv. studija (biraju izb. blokove, odnosno studije/smjerove)

- 2. godinu diplomskog sv. studija (biraju izb. predmete).

Studenti koji biraju izb. predmete:

- morat će 11. i 12. rujna putem web-sučelja (nakon prezentacije na web-stranici Fakulteta bit će objavljen link na web-sučelje za predodabir izbornih predmeta) provesti obvezujući predodabir izbornih kolegija koje žele upisati u akademskoj godini 2019./2020. (upisi u više godine svih studija bi trebali započeti 16. rujna). Ako će se izborni kolegiji koje ste odabrali izvoditi, vaš je izbor kolegija na predodabiru obvezujući prilikom upisa godine. Ako zbog nedovoljnog interesa iskazanog na predodabiru neki od odabranih kolegija neće biti izvođen u akademskoj godini 2019./2020. (najkasnije 16. rujna bit će objavljen popis kolegija koji se neće izvoditi), moći ćete umjesto tog kolegija upisati bilo koji kolegij koji je "predodabrao" dovoljan broj studenata vašeg smjera, odnosno godine, u odgovarajućem semestru. Za naknadne promjene upisanog izb. predmeta v. točku B3. na linku:

http://www.ferit.unios.hr/studenti/najcesca-pitanja-studenata/#B

Studenti koji biraju izb. blok:

- morat će odabrati željeni izb. blok pri upisu godine za 2. god. preddipl. sv. st. Elektrotehnika (upisi u više godine svih studija bi trebali započeti 16. rujna), odnosno pri prijavi za upis studija, tj. 1. god. svih dipl. sv. studija (upisi u prvu godinu dipl. studija bit će organizirani sukladno terminima koji su navedeni u natječaju za upis na dipl. studij). Za naknadne promjene upisanog izb. bloka v. točku B4. na linku:

http://www.ferit.unios.hr/studenti/najcesca-pitanja-studenata/#B

Prezentacije će se održati u srijedu, 11. rujna, prema rasporedu u privitcima.

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava