Stipendije i zapošljavanje

Agrivi gostujuća predavanja 11.12: Developing solutions for Microsoft Azure te Efikasna organizacija i vođenje produkta uz Azure DevOps

06.12.2019. | Agrivi d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2019/12/06/agrivi-gostujuca-predavanja-11-12-developing-solutions-for-microsoft-azure-efikasna-organizacija-i-vodenje-produkta-uz-azure-devops/

U srijedu 11.12. Agrivi će održati dva gostujuća predavanja na FERIT-u u sklopu predmeta Racunarstvo usluga i analiza podataka u terminu od 13:15 do 14:45.

Kroz dvije teme pokušat će se studentima približiti neke od praksi rada kako u Agriviju, tako i u ostatku softverske industrije:

 1. Developing solutions for Microsoft Azure

  Stjepan Baričević, Software Developer

  Tema obuhvaća sljedeća poglavlja:

  1. Develop for Azure Storage
   Prvi dio predavanja daje pregled Azure Storage-a. Primjeri kroz koje će se prolaziti temeljit će se uglavnom na Azure CosmosDB-u.
  2. Platform as a Service Compute Solutions
   Nakon toga prolazi se PaaS na Azure Cloud platformi. Primjeri će biti temeljeni na Azure App Service-u i Azure Functions-u.
  3. Connect and consume Azure and third-party services
   Zadnji dio predavanja je pregled Azure servisa i servisa treće strane te kako ih koristiti.
 2. Efikasna organizacija i vođenje produkta uz Azure DevOps

  Marko Šarić, Development Team Lead

  Azure DevOps i Azure DevOps Server postavio je visoke kriterije u transformaciji postojećeg razvojnog procesa i implementaciji agilnih metodologija razvoja programskih proizvoda u organizacije. Alat pomaže organizacijama da kreiraju snažne, samo-održive DevOps timove koji će na efikasan način surađivati, te isporučivati kvalitetnija rješenja u zadanim rokovima.

  Tema ovog predavanja je odgovoriti na pitanje koliko je alat fleksibilan za potrebe pojedine organizacije, te kako se on prilagođava malim i velikim razvojnim timovima bilo da oni rade na produktu ili projektu. Stavit ćemo se u različite situacije unutar razvojnog tima, a počet ćemo od same ideje nekog feature-a, pa sve do organiziranja rada u iteracijama, planiranje kapaciteta tima i praćenje toka iteracija, testiranja, i na kraju do krajnje isporuke korisnicima.

  Efikasna komunikacija razvojnog tima, automatizacija procesa, podizanje kvalitete testiranja, mjerljivost efikasnosti i analitika. Na ovom predavanju bavit ćemo se upravo ovim temama i kroz primjere iz stvarnog svijeta pokazat ćemo snagu Azure DevOps alata.

Tražiš praksu/posao?
Sviđaju ti se teme i želiš čuti više? Želiš vidjeti kako to kod nas u praksi izgleda?
Javi nam se na careers@agrivi.com ili putem weba na careers.agrivi.com i saznaj zašto je Agrivi odlična prva stepenica u svijet razvoja softvera!

Što naši zaposlenici kažu o svom iskustvu rada u Agriviju:

⇦ Nazad na pregled obavijesti